Innan det så åt vi alltså middag och det blev stekt kycklinginnerfilé med tzatziki. Sallad med paprika och röd lök. En avokado med chiliflakes.
Tzatziki
1 gurka
½ stor burk turkisk yoghurt
3 rejäla vitlöksklyftor
salt
svartpeppar
Riv gurkan i ett durkslag. Pressa ut så mycket vätska det bara går. Använd knytnäven. Blanda gurkan i yoghurten och pressa i vitlök. Salta och peppra. Låt den stå och dra så länge som möjligt så att vitlöken får fäste.
![]() |
Foto:Privat |
Jag längtar redan hem så jag får äta resterna till dagens middag.
Dela gärna min blogg om du tror att nån du känner vill läsa.
Gilla Inifrån och ut på Facebook: https://www.facebook.com/barbroainifranochut?ref=hl
Där ser du hur andra har kommenterat inläggen
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar