Translate

29 september 2013

Färsbiff à la mig

Det fanns inte mycket hemma att laga mat av. Vi har kommit lite i otakt med matinköpen. Men jag hade köttfärs i frysen, och bacon. Jag funderade en stund vad man kan göra med det. Färsbiffar kan ju bli tråkigt i längden om det liksom bara är samma. Men jag gjorde så här:

Ingredienser:
1 kilo nötfärs
2 pkt bacon
1 gul lök
1 ägg
4-5 msk finkrossade tomater
2 msk Crème Fraiche
salt och svartpeppar

Foto:Privat

Hacka löken, stek baconet i små bitar, blanda alltihop i en bunke. Stek lagom stora biffar i smör på medelvärme. Det blev jättegott. Ta det lugnt med salt bara eftersom bacon är så salt i sig självt.

Smaklig måltid!



Dela gärna min blogg om du tror att nån du känner vill läsa.
E-posta mig om du vill berätta något eller ställa frågor utan att skriva i kommentarsfältet: inifranochut@outlook.com
Följ mig på Facebook: https://www.facebook.com/barbroainifranochut?ref=hl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar