Translate

13 juli 2013

Sommarlunch

Idag är det njutningsfullt att bara finnas till. Värmen gör mig överlycklig. Att få sitta på min balkong i lugn och ro är en energiboost för mig.

Dagens lunch blev chliflakesbombad laxfilé. Rotsaker i ugn. Sallad på fina blad och halvstora plommontomater. Jag strör havssalt över alltihop. Jag vet inte hur det är med er men jag lider av ständig saltbrist i värmen.

Till det hemmagjort smaksatt bubbelvatten. Häll frysta bär i glaset, häll på naturellt bubbelvatten. Gott och nyttigt och finare färg än de smaksatta vatten man köper. 

Foto:Privat

Dela gärna min blogg om du tror att nån du känner vill läsa.
E-posta mig om du vill: inifranochut@outlook.com

2 kommentarer:

  1. Gott!!
    Får gå på kockskola hos Dig....
    Låter alltid så gott det Du gör.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)
      Jag kanske borde starta en kockskola för hälosam mat...

      Radera