Translate

21 februari 2013

Efterrätt varje dag

Köpte lakritspulver och vaniljpulver idag. Båda är ekologiska. Jag har provat dom som smaksättare till Kesella och toppade med hallon.

Foto:Privat
Jag har aldrig provat nån av de här produkterna förut så jag måste väl prova mig fram. Lakritsdesserten smakade lite som "Hockeysnus" eller "Hockeypulver" som det fick byta namn till, minns ni? Jag hade hoppats på "Hallon-lakrits-skalle" men så var det inte. Nja, inga 5 plus just nu. Men jag ska komma på fler användningsområden. Någon kanske har något tips?

Men vaniljdesserten var kanongod!! Som krämig glass och det var en höjdare. MUMS!

2 kommentarer:

  1. rätt mat är en av nyckelarna till "the live".... som tur så uppvägdes min dåliga Kebabsallad jag åt till lunch med trevligt sällskap, tyvärr hann vi inte med efterrätten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man ska alltid unna sig efterrätt...bara den är nyttig

      Radera