"Geggan" är grekisk yoghurt (den är lite stabbigare än turkisk), hackade räkor, löjrom, citronsaft och svartpeppar.
Till det, avokado och sallad.
Medan laxen stod i ugnen så gjorde jag aromsmör. Riktigt smör som stått och blivit rumsvarmt blandade jag med vitlök, svartpeppar och salt i ett halvt paket. I den andra halvan hade jag i torkade chiliflakes, chilipulver och salt. Sen rullar man korvar av dom med hjälp av plastfolie och sen in i frysen. Nu väntar jag på att de ska bli tillräckligt hårda för att jag ska skära dom i lagom bitar som man kan ta fram när man blir sugen.
Foto:Privat (undrar hur man lägger upp så där snyggt som i veckotidningarna?) |
Medan laxen stod i ugnen så gjorde jag aromsmör. Riktigt smör som stått och blivit rumsvarmt blandade jag med vitlök, svartpeppar och salt i ett halvt paket. I den andra halvan hade jag i torkade chiliflakes, chilipulver och salt. Sen rullar man korvar av dom med hjälp av plastfolie och sen in i frysen. Nu väntar jag på att de ska bli tillräckligt hårda för att jag ska skära dom i lagom bitar som man kan ta fram när man blir sugen.
Foto:Privat (...som sagt...hur gör man...?) |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar