...kan jag tycka när jag bestämmer mig för att stå inomhus och laga mat i flera timmar trots att det är första soliga dagen den här veckan. Men nu är det nödvändigt för veckan som kommer blir lite crazy för mig och det är svårt att få ihop det. Jag ska resa en del och då krävs det planering gällande käk. För att kunna hålla en bra kost hela tiden krävs ständig planering så att man inte faller i frestelser som man egentligen inte vill äta.
Palsternackspuré
Koka palsternacksbitar i ca 20 minuter. Mixa med smör, crème fraiche, vitpeppar, muskot och salt.
|
Foto:Privat |
Som jag tidigare noterat så ser många av mina rätter likadana ut. Men skenet bedrar.
|
Foto:Privat |
Nötfärsbiffar med riven morot, ägg, crème fraiche, chilipulver, salt och svartpeppar.
Kalvfärsbiffar med hackad gul lök, ägg, crème fraiche, vitlök, vit- och svartpeppar och salt.
Nytt experiment. Kycklingfärsbullar. Kycklingfärs blandad med hackad gul lök, ägg, Red hot chiliflakes, salt och peppar.
Kycklinglårfiléer som marinerats i olja, chili, salt och peppar.
Som sagt så missade jag några soltimmar på balkongen men det brukar ju ändå bara sluta med en rödbränd Barbro. Så nöjd efter dagen värv har jag slagit mig ner och njutit med ett glas rosa cava.
|
Foto:Privat |
Det är du verkligen värd efter all kökstjänst! Kramar från Cicci H
SvaraRaderaTack, det tyckte jag också :)
RaderaKram